Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Οδηγός για δωρεάν διασκέδαση στην πόλη

 Οδηγός για δωρεάν διασκέδαση στην πόλη

Τι κι αν μόλις ξεκίνησε η εβδομάδα. Πολλοί από εσάς σίγουρα δεν θέλουν να βάλουν τα κεφάλια μέσα και να μπουν στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Κι αν οι επιλογές που έχετε για διασκέδαση δεν κοστίζουν, τότε ακόμα καλύτερα!


Έτσι λοιπόν σήμερα μπορείτε να παρακολουθήσετε απόψε στις 20:00 στο Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στο Κολωνάκι (Μασσαλίας 22) την θεατρική παράσταση Tell-Tale Hearts: The (Un)told Stories of Edgar Allan Poe, με τα διηγήματα του σπουδαίου αμερικανού συγγραφέα και ποιητή Edgar Allan Poe να αποκτούν δραματική μορφή, όπου το μυστήριο και ο τρόμος εναλλάσσονται με την ειρωνεία και το παιγνιώδες, παρασύροντάς τον θεατή σε μια βιωματική εμπειρία μέσα από την οποία ανακαλύπτει τις πιο σκοτεινές, αλλά και ανθρώπινες πλευρές της ίδιας μας της φύσης. Σκόπιμα ερμηνευμένη στην αγγλική, για να αναδείξει καλύτερα την μαγεία και την σκηνική δυναμική της γλώσσας του Poe, η παράσταση επιχειρεί να εισβάλλει στις πλέον μύχιες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης, που ξεδιπλώνονται μέσα από γνωστές ιστορίες, όπως το Fall of the House of Usher, The Cask of Amontillado, The Oval Portrait και Τhe Tell-Tale Heart. Συντελεστές: Αύρα Σιδηροπούλου, Κατερίνα Καϊμάκη, Άρης Σκλάβος, Βάνιας Απέργης, Εβίνα Καρατζιά, Ανθή Σαββάκ.

Επίσης, όσοι έχετε σήμερα τζαζ διάθεση μπορείτε να βρεθείτε στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» του Δήμου Αθηναίων (Τιμοκρέοντος 6Α, στον Άγιο Σώστη) και να απολαύσετε μια συναυλία τζαζ μουσικής με την Βig Band των Mουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων. Ώρα έναρξης στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο για όλους.

http://www.newsbeast.gr/entertainment/arthro/64640/odigos-gia-dorean-diaskedasi-stin-poli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου