Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

"Σκόνταψε" με το νέο της notebook η Apple

 

Αυτοί που υιοθετούν νέες τεχνολογίες συναντούν διάφορα περίεργα προβλήματα λόγω των καινούριων γκάτζετ πρώτης γενεάς τα οποία χρησιμοποιούν. Οι χρήστες των νέων MacBook Air δεν είναι, δυστυχώς, η εξαίρεση στον κανόνα.


Την πρώτη μέρα του λανσαρίσματος της νέας συσκευής η Apple χρειάστηκε να εκδώσει μία ενημέρωση του λογισμικού της για να μην "κλειδώνει" το σύστημα όταν ο χρήστης χρησιμοποιούσε το iMovie, αλλά τα προβλήματα όπως φαίνεται δεν σταμάτησαν εκεί.

Χάρη σε ένα βίντεο του YouTube γίναμε και οι ίδιοι μάρτυρες του γεγονότος, στο οποίο φαίνεται καθαρά πως το display του υπολογιστή παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα.

Οι φήμες, όμως, θέλουν τα εμπόδια να πληθαίνουν αφού υπάρχουν και άλλα προβλήματα στην απεικόνιση, λάθη στο kernel του συστήματος όταν το μηχάνημα βγαίνει από αναστολή λειτουργίας (γνωστό ως sleep mode) και άλλα.

Η Apple δεν έχει σχολιάσει ακόμα το γεγονός και κανείς δεν ξέρει το ποσοστό των συσκευών τα οποία θα έχουν αυτό το πρόβλημα αφού και οι ίδιοι δεν έχουμε παρατηρήσει κάτι τέτοιο.

Στο μεταξύ, μερικοί από τους καταναλωτές μπορεί να χρειαστεί να ετοιμάζονται να κλείσουν ραντεβού με το Genius Bar, το τμήμα υποστήριξης της Apple.

http://www.protothema.gr/technology/article/?aid=88887

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου