Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η Vodafone ανακοίνωσε νέα προγράμματα Unlimited


H Vodafone, τo Σεπτέμβριο του 2009, ανέτρεψε τα δεδομένα στην ελληνική αγορά, παρουσιάζοντας πρώτη τα προγράμματα συμβολαίου Vodafone Unlimited, με τα οποία απελευθέρωσε την επικοινωνία όλων των συνδρομητών, προσφέροντας απεριόριστη ομιλία και SMS ακόμη και προς όλους, και πραγματική οικονομία!

Τώρα, η Vodafone καινοτομεί και πάλι και προσφέρει ακόμη περισσότερα στους συνδρομητές, με τα νέα ολοκληρωμένα προγράμματα Vodafone Unlimited που καλύπτουν όλες τις ανάγκες για επικοινωνία, μόνο από 15 € το μήνα. Όλοι μπορούν πλέον με ένα μόνο πάγιο να έχουν και απεριόριστο χρόνο ομιλίας, και SMS, και Internet στο κινητό, αλλά και δωρεάν χρήση του χρόνου ομιλίας στο εξωτερικό, δηλαδή να έχουν ένα πρόγραμμα για όλες τις ανάγκες τους.
Τα νέα προγράμματα Vodafone Unlimited συνεχίζουν να προσφέρουν: απεριόριστη ομιλία προς Vodafone ή  Vodafone & Σταθερά, απεριόριστα SMS προς Vodafone, δωρεάν χρόνο ομιλίας προς άλλα δίκτυα και δίνουν επιπλέον: δωρεάν SMS προς άλλα δίκτυα, δωρεάν Internet στο κινητό και ομιλία και Internet στο κινητό από το εξωτερικό.
Επιπρόσθετα οι συνδρομητές Vodafone μπορούν να κάνουν ακόμα μεγαλύτερη οικονομία επιλέγοντας μία ή περισσότερες μοναδικές λύσεις: έκπτωση οικογενειακού πακέτου, έως 20€ κάθε μήνα, έκπτωση αντί επιδότηση συσκευής, έως 20% κάθε μήνα και έκπτωση συνδυαστικής προσφοράς Vodafone-hol, έως 20€ κάθε μήνα. Τα νέα προγράμματα Vodafone Unlimited, απευθύνονται σε όλους τους συνδρομητές, υφιστάμενους και νέους, και είναι διαθέσιμα τόσο στα καταστήματα Vodafone όσο και στο vodafone.gr. Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα Unlimited της Vodafone μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1531

http://www.nooz.gr/tech/i-vodafone-anakoinose-nea-programmata-unlimited

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου