Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

AndroSensor: To κορυφαίο διαγνωστικό εργαλείο για την συσκευή σας!


email

Το AndroSensor είναι ένα από τα πιο σπουδαία εργαλεία που υπάρχουν για τις Android συσκευές σας. Ξεχάστε όλα εκείνα τα πολυάριθμα widgets και apps για να έχετε τις πληροφορίες της συσκευής σας.
Το AndroSensor σας δίνει συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες σε μια και μόνο εφαρμογή.
Είναι απλή και χρηστικότατη και σίγουρα αρκετοί θα είναι αυτοί που θ’ ανακαλύψουν ένα σωρό πληροφορίες και ιδιότητες της συσκευής τους που ούτε καν τις φανταζόντουσαν....



Όπως μαρτυρά και τ’ όνομα της, δίνει όλες τις πληροφορίες από τους αισθητήρες της συσκευής σας. Για να είμαστε ειλικρινείς μας δείχνει τα πάντα σε μια και μόνο οθόνη, χωρίς να μας μπερδεύει και χωρίς να σπαταλά άδικα πόρους της συσκευής μας.
-Πάρτε μια γεύση με κάποιες από τις δυνατότητες που μας παρέχει:
Πλήρεις γεωγραφικές συντεταγμένες σε συνδυασμό με το Google Maps για παραπάνω πληροφορίες. Αγγίξτε την τοποθεσία σας δείχνει με μοναδική ακρίβεια την διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα, περιοχή που βρισκόσαστε εκείνη τη στιγμή.
Ακόμα διαβάζει και δίνει πληροφορίες για:
επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο,
Τιμή του αισθητήρα φωτός, μαγνητικών πεδίων,
Τον προσανατολισμό της συσκευής
Τις ενδείξεις του αισθητήρα απόστασης
Αισθητήρας πίεσης (βαρόμετρο)
Ενδείξεις θερμοκρασίας
Κατάσταση μπαταρίας, τάση, θερμοκρασία και την υγεία της
Ηχόμετρο (ντεσιμπέλ)
Αν η συσκευή σας το υποστηρίζει, δίπλα στο όνομα του αισθητήρα, θα δείτε πόση δύναμη καταναλώνει ανά ώρα σε mA.
Από το μενού της μπορείτε να επιλέξετε τους αισθητήρες που θέλετε να έχετε ενεργούς η ακόμα να δείτε κάποιες έξτρα πληροφορίες για την συσκευή σας, όπως:
ισχύς του σήματος, wifi πληροφορίες, CPU αρχιτεκτονική, η οποία διατίθεται και συνολική μνήμη RAM, εσωτερική και εξωτερική μνήμη, μέχρι ακόμα και μετρησεις για την οθόνη σας. Μ’ ένα άγγιγμα μπορείτε να δείτε ποιους αισθητήρες δεν έχει η συσκευή σας, να βγάλετε screnshoot με τα δεδομένα, να δείτε τα τελευταία logs της συσκευής σας και πολλά ακόμα.
Όσο παράξενο και να ακούγεται όλα τα παραπάνω παρουσιάζονται με πολύ απλό τρόπο σε μια και μόνο οθόνη και δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτειτε.
-Εκτός των άλλων το AndroSensor, μιλάει και Ελληνικά, καθώς ο δημιουργός του είναι Ελληνας.
Έτσι λοιπόν ο Φοίβος που την δημιούργησε, κάνει δώρο πέντε (5) donate key στους πέντε πρώτους τυχερούς που θα εγκαταστήσουν την εφαρμογή.
-Αφήστε λοιπόν ένα σχόλιο από κάτω με την μάρκα και τύπο της συσκευής σας, αναγράφοντας ποιοι είναι οι αισθητήρες που δεν υποστηρίζει.
Ε, τώρα αν προκύψουν περισσότεροι, πιστεύω σε συνεννόηση με τον Φοίβο κάτι θα κάνουμε και γι’ αυτούς.




Πηγή: http://osarena.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου