Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Firefox OS για smartphones – μια απίστευτη πλατφόρμα για προγραμματιστές


Firefox logo Firefox OS για smartphones   μια απίστευτη πλατφόρμα για προγραμματιστές Το Firefox OS της Mozilla, το λειτουργικό σύστημα για κινητά τηλέφωνα από την εταιρεία που έχει δημιουργήσει τον browser Firefox, έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου σε ανοικτά διαδικτυακά πρότυπα και έχει τη δυνατότητα να «νικήσει» ακόμη και το Android ή το iOS....


 Το Firefox OS της Mozilla είναι μια φιλόδοξη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός λειτουργικού συστήματος που φέρνει περισσότερη ευελιξία στις «περιφράξεις» του iOS της Apple και του Android της Google.
untitled1 Firefox OS για smartphones   μια απίστευτη πλατφόρμα για προγραμματιστές
Νέα Λειτουργικά Συστήματα για Smartphones
Το νέο λειτουργικό σύστημα για κινητά, κατασκευάστηκε με τη χρήση ανοικτών διαδικτυακών προτύπων και με κωδική ονομασία Boot to Gecko, το οποίο σημαίνει ότι ένα Linux distro θα φορτώνει αυτόματα Gecko ή πιο απλά, οι εφαρμογές για το Firefox OS είναι ιστοσελίδες γραμμένες σε HTML, JavaScript και CSS. Το Web είναι η πλατφόρμα, η οποία δεν σημαίνει μόνο ομαδοποίηση των σφαλμάτων, αλλά επίσης ένα «ελαφρύτερο» σύστημα που κάνει τις εφαρμογές να λειτουργούν ομαλά και βελτιώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Περισσότερα εδώ.


Πηγή: http://www.secnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου