Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

1 Τηλεόραση στο smartphone και το tablet σας με τις λύσεις της Tivizen από τη Netphone


Tivizen icube pico Android 02
Πώς θα σας φαινόταν αν μπορούσατε να μετατρέψετε σε τηλεοπτικό δέκτη τις φορητές συσκευές σας (π.χ. ένα smartphone ή ένα tablet), με τη βοήθεια ενός μικρού αξεσουάρ που μπορείτε να έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή. Η Tivizen έχει πολλές λύσεις σ' αυτό τον τομέα και δύο από αυτές εντοπίσαμε στα καταστήματα Netphone και σας τις παρουσιάζουμε...




 

Tivizen icube nano

DVB-T Receiver για Apple, Android και Kindle Fire
tivizen nano 02
Ένας ευέλικτος δέκτης DVB-T για συσκευές Apple, Android αλλά και το Kindle Fire. Κατάλληλος τόσο για smartphone όσο και για tablets φέρνοντας τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα στη συσκευή σας. Σας δίνεται η δυνατότητα να ηχογραφήσετε τα αγαπημένα σας προγράμματα, να περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG) και να απολαύσετε έως 3,5 ώρες τηλεόρασης (χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία). Δωρεάν εφαρμογές για τη χρήση του θα βρείτε σε Google Play, Apple και Kindle App Store.
tivizen-nano

Tivizen icube pico 

DVB-T receiver με υποδοχή microUSB για Android
Tivizen icube pico Android 01
Ένας DVB-T δέκτης για το Android smartphone ή το tablet σας. Είναι εξαιρετικά ελαφρύς και φορητός, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, επιτρέποντάς σας να τον έχετε μαζί σας παντού, ακόμη και στο τσεπάκι σας. Προσφέρει δυνατότητα recording των αγαπημένων σας προγραμμάτων, πλοήγηση στον ηλεκτρονικό οδηγό προγράμματος (EPG) και δυνατότητα απόλαυσης TV για έως 7 συνεχείς ώρες. Δωρεάν εφαρμογή για τη χρήση του με τη συσκευή σας θα βρείτε στο Google Play.
 
Πηγη: http://www.digitallife.gr
www.netphone.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου