Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Νέα εφαρμογή μετατρέπει το iPhone σε ποντίκι με ανιχνευτή κίνησης

Η Movea, μια εταιρεία που αναπτύσσει ελεγκτές ανίχνευσης κίνησης για προσωπικούς υπολογιστές, παρουσίασε αυτή την εβδομάδα την πρώτη εφαρμογή για το iPhone η οποία επιτρέπει...



















στον χρήστη να μετατρέψει το κινητό του τηλέφωνο σε ένα ποντίκι με ανιχνευτή κίνησης για προσωπικούς υπολογιστές.

Το Air Mouse της Movea, χρησιμοποιεί το γυροσκόπιο του iPhone και την δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi) του ώστε να επιτρέψει στον χρήστη να χαλαρώσει στον καναπέ του βλέποντας μια ταινία καθώς θα ελέγχει ασύρματα το HTPC του. Το Air Mouse επίσης, μπορεί να φανεί χρήσιμο σε συνέδρια, διαδραστικές διαλέξεις ακόμα και σε motion gaming.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που δίνουμε την δυνατότητα στους χρήστες να μετατρέψουν το κινητό τους τηλέφωνο σε ένα πανίσχυρο περιφερειακό που ανιχνεύει την κίνηση και μέσω αυτού να δημιουργούν «ποίηση» με τις κινήσεις τους για μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία και πιο συναρπαστική εμπειρία ψυχαγωγίας", είπε ο Bryan Hoadley, αντιπρόεδρος πωλήσεων και γενικός διευθυντής της Movea.Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του App Store για $1.99 και οι χρήστες μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το Motion Tools ώστε να το προσαρμόσουν περαιτέρω στα μέτρα τους.

 Πηγή:  adslgr.com,  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου