Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Οι 10+1 λόγοι για να πάρεις τελικά Mac

Έχεις ακόμα αμφιβολίες; Το σκέφτεσαι; 10+1 λόγοι που θα σε πείσουν να το πάρεις

1. Τεχνολογία που υπερέχει: Μπορεί να βρεις στην αγορά ένα ανταγωνιστικό φορητό με καλύτερη κάρτα γραφικών ή έναν πύργο με πιο γρήγορο δίσκο. Όμως η Apple γνωρίζει πως να κατασκευάζει τους κορυφαίους υπολογιστές πολλά χρόνια τώρα. Θα χρησιμοποιήσει τα καλύτερα υλικά και τα πιο αξιόλογα υποσυστήματα, τις πιο πρόσφατες ευρεσιτεχνίες και το πιο πρωτοποριακό design.

Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Apple θα κατασκευάζουν πάντα υπολογιστές που θα είναι απόλυτα «ζυγισμένοι» και μπροστά από τον ανταγωνισμό. Ο συνδυασμός απόδοσης, αυτονομίας, δύναμης, ευχρηστίας, αξιοπιστίας και διάρκειας ζωής θα είναι απλά κορυφαίος. Θα είναι Mac!

2. Κορυφαίο λειτουργικό: Φτιαγμένο για να υπηρετεί τον χρήστη του. Χωρίς να κουράζει με επεξηγήσεις, αιτήματα, αναφορές, ερωτήσεις που δεν γνωρίζεις την απάντηση. Σου δίνει τα εργαλεία που χρειάζεσαι και τον πιο απλό τρόπο να τα αξιοποιήσεις.

Ίσως αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για να πάρει κανείς ένα Mac. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή είναι σημαντικά, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα είναι ξεπερασμένα. Αντίθετα, το καλό λειτουργικό είναι αυτό που ζούμε καθημερινά και μας υπηρετεί σε όλη την υπολογιστική μας ζωή.

3. Integration: Το hardware και το software δένουν αρμονικά και συνεργάζονται μοναδικά. Γιατί τα έχουν φτιάξει τα ίδια μυαλά, οι μηχανικοί της Apple. Κατά τη συμβίωσή σου με το Mac θα εκπλαγείς πολλές φορές ευχάριστα με τις μικρές, αλλά άψογες λεπτομέρειες λειτουργίας του. Τους πολλούς τρόπους που χρησιμοποιεί ώστε να εξοικονομεί την μπαταρία, την ταχύτητα που «ξυπνάει» από νάρκη, το πόσο αθόρυβα λειτουργεί, το πόσο γρήγορος είναι όταν το χρειάζεσαι, το πόσες πολλές εφαρμογές έχεις αφήσει ανοιχτές και δεν έχει κουραστεί καθόλου.

4. Virus free - trouble free:
Ναι είναι αλήθεια. Δεν έχουμε antivirus στα Mac μας! Στην πράξη μάλλον δεν θα συναντήσεις ποτέ ιό όσο καιρό θα συμβιώνεις μαζί του. Τόσα χρόνια τους ακούσαμε αλλά δεν τους συναντήσαμε ποτέ. Μαζί με αυτούς έχουμε ξεφορτωθεί και τα antivirus/antispyware/antimalware και άλλα software προστασίας που κάνουν τον υπολογιστή μας αργό. H αποτελεσματικότητά τους είναι μάλιστα σχετική: αργά ή γρήγορα όλο και κάτι θα τρυπώσει στο PC και θα το κάνει να σέρνεται ή θα του συμβούν άλλα οδυνηρά και τρομακτικά…

5. Innovation: Η Apple πάντα δείχνει το δρόμο και οι άλλοι ακολουθούν. Να μια μακρά λίστα από χαρακτηριστικά που συνδέονται με το όνομά της. Ή τα εφηύρε, ή πρώτη τα υιοθέτησε, ή πρώτη τα έκανε δημοφιλή και τα υιοθέτησαν και οι άλλοι: USB, FireWire, Thunderbolt, Retina display, φωτιζόμενα πληκτρολόγια, υπεραιωνόβιες μπαταρίες, magsafe power, multitouch gestures, σένσορες κίνησης και φωτός. Ο κατάλογος δεν έχει τελειωμό και χρονικά δεν πήγαμε και πολύ πίσω.

6. Ease of use:
Όταν κάθεσαι μπροστά σε ένα Μac καταλαβαίνεις αμέσως με ποιο τρόπο θα κάνεις αυτό που θέλεις. Η προσαρμογή είναι εύκολη και σύντομη. Μετά θα απορείς πως δούλευες τόσο καιρό σε άλλους υπολογιστές. Ρώτα ένα φίλο σου που έχει Mac να στο επιβεβαιώσει. Αν έχεις ένα iPhone ξέρεις ήδη τι εννοούμε.

7. Living in a Windows world: Δεν είναι απλά συμβατό. Δεν έχει απλά Office. Δεν είναι μόνο ότι τα αρχεία και τα mail από Windows ανοίγουν κανονικά. Είναι κάτι παραπάνω. Μπορεί αν το θέλεις να μεταμφιεστεί σε ένα κορυφαίο Windows μηχάνημα, και μάλιστα να τρέχει και παράλληλα όλα τα λειτουργικά. Και φυσικά οι συσκευές που ήδη έχεις είναι συμβατές μαζί του.

8. Εμπειρία χρήστη: Ο υπολογιστής σου θα γίνει από «δεν μπορώ να το αποφύγω» εργαλείο δουλειάς, αγαπημένο παιχνίδι ελεύθερου χρόνου. Γιατί είναι φιλικό και εύχρηστο. Και γιατί συνοδεύεται από προγράμματα που είναι απόλαυση να χρησιμοποιείς. Όλοι αγαπάμε τις φωτογραφίες, τη μουσική και τα βίντεο και με το Mac μας ανοίγει ένα παράθυρο στον κόσμο της δημιουργικής ενασχόλησης.

9. Υποστήριξη που δεν θα βρεις αλλού: Η Apple φροντίζει τους πελάτες της καλύτερα από κάθε άλλο κατασκευαστή. Το service είναι γρήγορο και αποτελεσματικό και γίνεται από πιστοποιημένα κέντρα. Το προσωπικό στα καταστήματα είναι εξειδικευμένο, η υποστήριξη χωρίς εκπτώσεις και τελικά οι χρήστες Mac είναι ευχαριστημένοι.

10. Είναι φθηνό: Γιατί έχει υψηλή αξία. Είναι ένα μηχάνημα αξιόπιστο και ισχυρό που θα σε υπηρετεί για καιρό και ακόμα και αν αποφασίσεις να το πουλήσεις θα έχει υψηλή μεταπωλητική αξία. Θα κερδίσεις χαμένο χρόνο. Και αν είσαι επαγγελματίας θα εξοικονομήσεις χρήματα. Θα το εκτιμήσεις τελικά. Ο Mac σου θα είναι εκεί πιστός, θα δουλεύει για σένα.

11. Τελικά είναι μονόδρομος:
Όσοι έχουν πάρει Mac δεν σκέφτονται ποτέ να γυρίσουν πίσω. Δεν τα συγκρίνουν με άλλα μηχανήματα της αγοράς. Δεν αναρωτιούνται για τις τιμές ή τα τεχνικά χαρακτηριστικά που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Η εμπειρία είναι ανεπανάληπτη και το Mac είναι πια μονόδρομος.

Για περισσότερα, έλα στην iSystem, στο Smart Park ή Μεσογείων 269, γιατί γνωρίζουμε τα Mac καλύτερα απ΄τον καθένα και θέλουμε να σε βοηθήσουμε να έχεις την καλύτερη δυνατή εμπειρία από αυτά.

210 6633990 www.i-system.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου